17/10/2019 0 comment

Децата несомнено се плод на заедничка љубовна приказна меѓу двајцата родители, и секако една нова фаза во  љубовниот  соживот меѓу нив. Меѓутоа,новите членови во семејството носат ...

02/05/2019 0 comment

БРЗО ГО ОТСТРАНУВА КРВАРЕЊЕТО, БОЛКАТА И ЈАДЕЖОТ ГО ЗАБРЗУВА ПРОЦЕСОТ НА РЕГЕНЕРАЦИЈА НА ТКИВОТО САМО ЗА РЕКТАЛНА УПОТРЕБАШТО Е ФАКТУ? ФАКТУ се употребува за третман на хемороиди, особено кога се ...

17/10/2019 0 comment

Подаруваме книга во соработка со издавачката куќа Ѓурѓа.   Насоки: Like на  Ваш Аптекар, споделете ја објавата и една од темите објавени од ...

17/10/2019 0 comment

На врвот e на листата на овошја со изразени антиоксидантни својства, вкусна и подеднакво лековита. Боровницата (Vaccinium ...

17/10/2019 0 comment

Благородна спортска дисциплина со долги корени во натпреварите, вклучувајќи ги и Олимписките игри. Со овој спорт се занимавале и кралевите, а со победа се здобивале сo повеќе ...

01/03/2019 0 comment

Состојки: - 1/2 зелена зелка - 3 струка праз - 3 моркови - 2 тиквички - 1 целер - 2 чешниња лук - 300 г компир - 100 г грав - 20 г путер - сол, бибер, зачини по желба   Подготовка: ...

Hide Main content block

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.