18/02/2019 0 comment

Запекот (опстипацијата) е чест проблем во текот на детството и често се мисли дека е нормална варијанта на дефекација, која ќе се реши како што децата ќе станат постари. Можноста за рана интервенција ...

29/10/2018 0 comment

Зимата претставува период карактеристичен за зачестена појава на настинки и грип, кашлици, бронхитис и други респираторни заболувања. Различните отежнувачки околности, како што се студеното време, ...

18/02/2019 0 comment

Jа подаруваме книгата "ТОТЕМ И ТАБУ" од Сигмунд Фројд за нашите редовни читатели. Во соработка со издавачката куќа Ѓурѓа. Споделете ја објавата, ...

18/02/2019 0 comment

Смарагдно задоволство соуникатен и карактеристичен тропски вкус, идеален во овие студени зимски денови. Потекнува од Кина, каде го нарекуваат „yang ...

18/02/2019 0 comment

Зимата ни нуди многу убавини и можности кога е во прашање вежбањето и одржувањето на телото во соодветна форма и кондиција. Сепак, многу често овие форми на вежбање се ориентирани кон посета на ...

25/06/2018 0 comment

Потребни состојки: 1 главица кисела зелка или две помали суво свинско месо (ребра, бут...) 2 главици кромид 3 чешниња лук 2 суви црвени пиперки (благи или лути, по желба) 10 цели зрна бибер ...

Hide Main content block

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.