25/06/2019 0 comment

Секој од нас доживува стрес секојдневно, без разлика дали е вработен или не, дали е на раководна позиција или не. Ден за ден, стресот станува хроничен и тогаш веќе почнува да влијае на имунитетот, на ...

01/03/2019 0 comment

По зимскиот период, кога кожата беше изложена на негативни надворешни влијанија (студ, ветар, сув загреан воздух во просториите...), потребна е нејзина подготовка пред изложување на сончевите зраци. ...

25/06/2019 0 comment

Jа подаруваме книгата " СИДАРТА" од Херман Хесе. Насоки: Like на  Ваш Аптекар, споделете ја објавата и една од темите објавени од 24 до ...

25/06/2019 0 comment

Достигнува височина од еден метар, со длабоко развиени корени во земјата. Лисјатаму се со издолжена форма, а стеблото е исправено, избраздено по ...

25/06/2019 0 comment

Капуера–уникатна африканско-бразилска,боречко-танцова вештина.Корените доаѓаат од богатата култура на Бразил, поточно од заробените Африканци кои живееле на тоа подрачје и го користеле танцот за ...

29/10/2018 0 comment

Состојки 2 авокада  1 краставица  козјо сирење (може и фета) сок од лимон сол, бибер, маслиново масло и оцет нанe   Подготовка:  Авокадото и краставицата исечкајте ги на ...

Hide Main content block

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.