17/11/2019 0 comment

Fëmijët pa dyshim janë produkt i dashurisë së përbashkët mes dy prindërve, dhe gjithsesi një fazë e re bashkëjetesës mes tyre. Por anëtarët e ri në familje sjellin edhe obligime dhe okupim të ...

02/09/2019 0 comment

Çdo ditë dëgjojmë muzikë, qoftë kur ngasim veturën tonë, jemi në kafiteri, ose kur bëjmë stërvitje, vrapojmë, ngasim biçikletë...Është bërë pjesë e pandashme e jetës sonë, kurse mund të na ndihmojë ...

17/11/2019 0 comment

PSORIAZA   Psoriaza paraqet një gjendje kronike, jo infektuese, inflamatore të lëkurës e cila paraqitet te 2-3%  ...

17/11/2019 0 comment

Jemi në prag të një periudhe magjike vjetore– vjeshtë. Një nga simbolet e vjeshtës në nënqiellin tonë, përveç ngjyrave të shumëllojshme, ...

17/11/2019 0 comment

Disiplina bëmirëse sportive me rrënjë të thellë në garra përfshirë këtu edhe garat Olimpike. Me këtë sport janë marrë edhe mbretërit, kurse me fitoren kanë marrë më shumë para, dhe respekt. E gjithë ...

04/04/2019 0 comment

Përbërës 2 avokado  1 trangull  dhathë dhie(mundet edhe feta) lëng nga limoni krip, piper, vaj ulliri dhe uthull nane   Përgatitja:  Avokadon dhe trangullin i ...

Hide Main content block

rreth nesh

Shëndeti nuk është vetëm mungesë e sëmundjes, shëndeti është mirëqenie e plotë psiqike, fizike dhe emcionale. Misioni ynë do të jet i tillë. Me anë të këshillave të thjeshta dhe të shkurta dhe me përmbatje të cilat me shumë kujdes janë zgjedhur, ne ju ofrojmë të dhëna praktike të zbatueshme për përmirësimin e cilësisë së jetës në përgjithësi.

Ndiqni ne në Facebook

Newsletter

Shkruani e-mailin