Сподели со пријателите

Зимско смуди

Зимско смуди 
1 морков
1 помало цвекло
1 јаболко
1 банана
3 урми
1 портокал

Состојките се ставаат во блендер, се блендира и се додава вода по желба.

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.