Сподели со пријателите

Подаруваме Книга

Ја подаруваме книгата "Психологија на љубовта" од Сигмунд Фројд.

Насоки:
1. За учество стиснете Like на страната на PlusPharma Аптеки https://www.facebook.com/PlusPharma.Apteki/
2. Во коментари означете пријател или пријателка под постот на Facebook.
Книгата ќе ја подариме во петок попладне на 16.11.2018  по случаен избор.

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.