Сподели со пријателите

Подаруваме Книга

Jа подаруваме книгата "За нервозниот карактер" од Алфред Адлер за нашите редовни читатели. Во соработка со издавачката куќа Ѓурѓа. Споделете ја објавата, во коментар повикајте пријател/ка да учествува. Доколку прифатат и тие да учестуваат со коментар под Вашиот коментар имаме подарок и за нив. 


Насоки:
За учество стиснете Like на страната на PlusPharma Аптеки https://www.facebook.com/PlusPharma.Apteki/ и Like на профил сликата на PlusPharma Аптеки. Во потесен избор влегуваат учесниците кои ќе ги споделат објавите на? Ваш Аптекар од денес до 28 ноември 2018. 

Доколку има повеќе учесници кои ги исполнуваат условите, книгата ќе ја подариме во среда попладне на 28.11.2018  по случаен избор.

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.