Сподели со пријателите

Подаруваме КНИГА

Jа подаруваме книгата "Паметни жени погрешни избори" од Д-р Корнел Коуен и Д-р Мелвин Киндер за нашите редовни читатели. Во соработка со издавачката куќа Ѓурѓа. Споделете ја објавата, во коментар означете - тагнете пријател или пријателка. 


Насоки:
За учество Like на страната на PlusPharma Аптеки Во потесен избор влегуваат учесниците кои ќе ги споделат објавите на? Ваш Аптекар од денес до 12 декември 2018. 

Доколку има повеќе учесници кои ги исполнуваат условите, книгата ќе ја подариме во среда попладне на 12.12.2018  по случаен избор.

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.