Сподели со пријателите

Подаруваме книга "Психологија на сонот"


Ваш Аптекар подарува книга за редовните читатели. Во соработка и по избор на издавачката куќа Ѓурѓа.

Насоки:
Споделете ја објавата, во коментар повикајте пријател/ка да учествува. Во потесен избор влегуваат учесниците со најмногу споделувања и лајкови на објавите на
? Ваш Аптекар од денес до 28 јануари 2019.

Совет: Стиснете Following и потоа изберете ја опцијата See First, за ПРВИ да ги видите советите.
 

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.