Сподели со пријателите

Подаруваме КНИГА "КАРМА"

Jа подаруваме книгата "КАРМА" од Џером Андерсон за нашите редовни читатели. Во соработка со издавачката куќа Ѓурѓа. 


Насоки:
За учество Like на facebook страната на Ваш Аптекар, споделете ја објавата, во коментар означете - тагнете пријател или пријателка. 
Во потесен избор влегуваат учесниците кои ќе ги споделат објавите на? Ваш Аптекар од денес 25.03.2019 до 01.04.2019. 

Доколку има повеќе учесници кои ги исполнуваат условите, книгата ќе ја подариме во понеделник попладне на 01.04.2019.  по случаен избор.

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.