Сподели со пријателите

Подаруваме книга


Jа подаруваме книгата " СИДАРТА" од Херман Хесе.

Насоки:
Like на  Ваш Аптекар, споделете ја објавата и една од темите објавени од 24 до 05.07.2019, во коментар означете - тагнете пријател/ка и одговорете на прашањето: 
Кога излезе првиот број Ваш Аптекар (месец и година) ?
Одговорот на ова прашање може да го најдете на http://vasaptekar.mk 
Доколку има повеќе учесници кои ги исполнуваат условите и имаат точен одговор, книгата ќе ја подариме на 05.07.2019 (петок) по случаен избор.

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.