04/06/2020 0 comment

Основата од која треба да тргне секој родител кој сака да се нарече себеси успешен Дечињата на возраст од 1 до 3 год. се вистински предизвик – љубопитни се и расположени да ги тестираат нервите на ...

30/12/2019 0 comment

БРЗО ГО ОТСТРАНУВА КРВАРЕЊЕТО, БОЛКАТА И ЈАДЕЖОТ ГО ЗАБРЗУВА ПРОЦЕСОТ НА РЕГЕНЕРАЦИЈА НА ТКИВОТО САМО ЗА РЕКТАЛНА УПОТРЕБА ШТО Е ФАКТУ? ФАКТУ се употребува за третман на хемороиди, особено кога ...

04/06/2020 0 comment

Подаруваме 5 примероци од книгата “Внатрешни конфликти” во соработка со издавачката куќа Ѓурѓа.   Насоки: Like на нашата facebook страница  ...

04/06/2020 0 comment

Од листови, во нашата кујна доминираат оние од зелка, марула и спанаќ – ако сте расположени да ја проширите листата и во поглед на вкусови и во ...

04/06/2020 0 comment

Мажите го обвинуваат пивото, жените бременоста, но има решение за попуштениот стомак и тоа не подразбира одење под нож. Да не се залажуваме, не е лесно да се дојде до стегнат стомак! И да, треба ...

25/02/2020 0 comment

Потребни состојки: ·       150 гр интегрален ориз (кратко зрно) ·       5 см свеж ѓумбир ...

Hide Main content block

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.