30/03/2020 0 comment

Како и кога да ја применуваме оваа стара дисциплинска мерка за да не ја влошиме состојбата?   Праќањето на детето во ќош е дисциплинска мерка која до ден-денес ја применуваат и родителите и ...

04/11/2019 0 comment

  ПРОЧИТАЈТЕ „ПАТОТ НА ЉУБОВТА“ ОД ОРИСОН СВЕТ МАРДЕН Кога оние меѓу нас кои живеат во нехармоничност би го избрале патот на љубовта, макар и за кратко, никогаш повеќе не би биле предизвикани ...

30/03/2020 0 comment

Подаруваме книга во соработка со издавачката куќа Ѓурѓа.   Насоки: Like на нашата facebook страница Ваш Аптекар, споделете ја објавата и ...

30/03/2020 0 comment

Киноа, кокосово масло, кефир – во последно време постојано слушаме за нови,здрави,намирници на кои едвај можеме да им го запаметиме името, нели? ...

30/03/2020 0 comment

Веднаш да преминеме на одговорот: и ДА и НЕ! Ајде да пресудиме на крај! Ако сте од оние кои постојано бараат изговори за да ја прескокнат салата за вежбање, тогаш партнер и тоа како ви е потребен. ...

04/11/2019 0 comment

Состојки: ·       3 лажици лимонов сок ·       рендана кора од половина лимон ·       3 ...

Hide Main content block

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.