25/10/2020 0 comment

Pas moshës 16 vjeçare, rreziku i depresionit rritet tek vajzat Po, fëmijët vuajnë nga depresioni! Për problemet, gjyshërit do të shtonin: "Asgjë nuk është, do t'i kalojë. Fëmija ndryshon! ”Por ju si ...

02/03/2020 0 comment

A jeni i lumtur? Vetëm 33 përqind e njerëzve u përgjigjën po për të njëjtën pyetje, sipas një studimi të fundit global. Um, mjaft ironike, nëse merren parasysh mediat sociale të cilat janë të ...

25/10/2020 0 comment

Më pak se 1 miligram, dhe bën mrekulli në trupPër dallim nga vitaminat, mineralet janë përbërës inorganikë që nuk shkatërrohen gjatë gatimit. ...

25/10/2020 0 comment

Gjethet, të cilat deri para ca pak kohësh i kemi konsideruar si bar i zakonshëm, përmbajnë një sërë të materieve ushqyese dhe shumë pak kalori. Me ...

25/10/2020 0 comment

Karantina arriti të kthejë disa nga shtëpitë në palestra, gjë që është e shkëlqyeshme, sepse shëndeti fizik është bërë përparësia jonë. Imuniteti i fortë është një masë e madhe parandaluese kundër ...

03/07/2020 0 comment

Përbërësit e nevojshëm 250 g miell integral200 g miell të bardhë1 qese me tharm të thatë150 ml ujë të nxehtë50 ml vaj luledielli1½2 lugë kripëNjë gisht sheqer50 g susam Për dekorim:Mjaltë dhe ujë ...

Hide Main content block

rreth nesh

Shëndeti nuk është vetëm mungesë e sëmundjes, shëndeti është mirëqenie e plotë psiqike, fizike dhe emcionale. Misioni ynë do të jet i tillë. Me anë të këshillave të thjeshta dhe të shkurta dhe me përmbatje të cilat me shumë kujdes janë zgjedhur, ne ju ofrojmë të dhëna praktike të zbatueshme për përmirësimin e cilësisë së jetës në përgjithësi.

Ndiqni ne në Facebook

Newsletter

Shkruani e-mailin