Сподели со пријателите

GJELLË PERIMESH ME PROTENA

Përbërësit e nevojshëm
  • 100 g tofu
  • 5-10 lakër jeshile (në varësi të shijes suaj)
  • 1 karotë
  • 2 lugë quinoa
  • Kripë Himalaje
  • Kurkumë

Përgatitja:
Pritini tofun në kube, lakrën jeshile në gjysmë, dhe karotën në rrethe. Ziejeni kuinoën në 2 gota ujë. Pas disa minutash, shtoni karotën dhe tofun. Pas 10 minutash, shtoni lakrën jeshile, gatuajeni mbi zjarr të qetë deri sa të zbutet. Aromatizoni para fundit.

rreth nesh

Shëndeti nuk është vetëm mungesë e sëmundjes, shëndeti është mirëqenie e plotë psiqike, fizike dhe emcionale. Misioni ynë do të jet i tillë. Me anë të këshillave të thjeshta dhe të shkurta dhe me përmbatje të cilat me shumë kujdes janë zgjedhur, ne ju ofrojmë të dhëna praktike të zbatueshme për përmirësimin e cilësisë së jetës në përgjithësi.

Ndiqni ne në Facebook

Newsletter

Shkruani e-mailin