Сподели со пријателите

Çfarë në kohën e lirë?


SHIKONI
Filmin Incendies 
Një film që do t'ju pushtojë që në fazën e parë, rrjedha e ngjarjeve është e pamundur të parashikohet, dhe fundi është mjeshtëror. Ky është një nga ata filmat që do të mbahet mend për një kohë të gjatë. Historia rrotullohet rreth Xhinit dhe Simonit, të cilët duhet të udhëtojnë në qytetin e tyre të lindjes diku në Lindjen e Mesme për të përmbushur dëshirën e pasvdekjes së nënës së tyre. Atje do të mësojnë për të kaluarën e saj të trishtuar dhe do të zbulojnë një sekret shqetësues që do të ndryshojë jetën e tyre përgjithmonë.

Seritë televiziveThe State Of Union 
Jo, nuk do të ngecni me episodet dhe stinët e panumërta, ne po flasim vetëm për 10 episodet që zgjasin 10 minutat, dhe jeni të sigurt që do të dëshironi më shumë. Louise dhe Tom takohen në një pijetore, shijojnë momentet e lumturisë dhe më pas fillojnë të largohen - pse?
 
SHKARKONI
Aplikim celular MyFitnessPal
Nëse tema e yndyrave në f. 8 ju shtyu të kushtoni vëmendje se çfarë saktësisht po konsumoni, atëherë ky aplikacion do të jetë i dobishëm. Është krijuar për të llogaritur konsumin e kalorive, për të llogaritur sa kalori keni djegur dhe për t'ju motivuar me ushtrime. Sapo keni gjetur një partner sportiv, pra çfarë po prisni?
 
FESTONI
12 maj - Dita Ndërkombëtare e Infermierëve
Ngrini një gotë shumë lartë në emër të të gjithë atyre që pa rezervë dhe vetëflijim ia ruajnë botës shpinën. 
 

Слични содржини

rreth nesh

Shëndeti nuk është vetëm mungesë e sëmundjes, shëndeti është mirëqenie e plotë psiqike, fizike dhe emcionale. Misioni ynë do të jet i tillë. Me anë të këshillave të thjeshta dhe të shkurta dhe me përmbatje të cilat me shumë kujdes janë zgjedhur, ne ju ofrojmë të dhëna praktike të zbatueshme për përmirësimin e cilësisë së jetës në përgjithësi.

Ndiqni ne në Facebook

Newsletter

Shkruani e-mailin