Сподели со пријателите

Shurup

Malti i rrushit është një burim i pasur i vitaminave: B1, B2, B3, B6 dhe C; minerale: kalium, natrium, kalcium, hekur. Zëvendësues i shkëlqyeshëm i shëndetshëm i sheqerit të bardhë në pijet e ngrohta të vjeshtës.

rreth nesh

Shëndeti nuk është vetëm mungesë e sëmundjes, shëndeti është mirëqenie e plotë psiqike, fizike dhe emcionale. Misioni ynë do të jet i tillë. Me anë të këshillave të thjeshta dhe të shkurta dhe me përmbatje të cilat me shumë kujdes janë zgjedhur, ne ju ofrojmë të dhëna praktike të zbatueshme për përmirësimin e cilësisë së jetës në përgjithësi.

Ndiqni ne në Facebook

Newsletter

Shkruani e-mailin