Сподели со пријателите

Што во слободно време? - ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ „Dolittle“

Пуканки и целото семејство собрано на куппред ТВ е секогаш добра идеја, особено во зима. Токму затоа, ви го препорачуваме овој фамилијарен авантуристички филм за легендарниот д-р Џон Дулитл. Откако ќе стане вдовец, познатиот доктор ќе му се скрие на светот и единствено ќе комуницира со своите егзотични животни. Но, откако младата кралица Викторија ќе се разболи, тој заедно со своите крзнени пријатели ќе замине на митскиот остров во потрага по лек. Во 2020, привилегијата да го толкува ликот на ексцентричниот доктор му припадна на шармантниот Роберт Дауни Џуниор. 

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.