Сподели со пријателите

Што во слободно време? ТВ СЕРИЈА Defending Jacob

Одлична драма-трилер што ќе го зароби вашето внимание. Серијата е работена според најпродаваниот роман на „Њујорк Тајмс“ во 2012-та на авторот Вилијам Лендеј. Ова е приказна за еден почитуван јавен обвинител(Chris Evans), неговата прекрасна сопруга(Michelle Dockery)и нивниот синJacob (Jaeden Martell).Животот на ова среќно семејство ќе тргне по надолна линија откако во малиот град ќе се случи грозоморно убиство. Жртвата? Еден од соучениците на Jacob. Осомничен? Токму тој – Jacob. Интересно е тоа што серијата не дава јасен приказ дали Jacobго извршил убиството или не. 

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.