Сподели со пријателите

Што во слободно време? ДОКУМЕНТАРНА ТВ СЕРИЈА Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

Неверојатна серија од осум епизоди кои ќе ви ја прикажат вистинската слика за животот и одгледувањето на големите мачки во подземјето. Ривалството помеѓу ексцентричните одгледувачи на разните видови мачки ќе го достигне врвот откако еден од одгледувачите и сопственик на зоолошка, Joe Exotic, ќе изврши нарачано убиство.

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.