Сподели со пријателите

Што во слободно време? ФИЛМ The Father

Филм кој влегува во жанрот на драми, но она што го прави задолжителен за гледање е реалната тематика со која многумина се соочуваат. Тој е стар и изнемоштен, но и покрај тоа одбива секаква помош од ќерка си. Обидувајќи се да најде смисла во околностите кои се менуваат под влијание на староста, тој почнува да се сомнева во љубовта на блиските,па дури и во себеси и во сопствениот разум. Главната улога ја толкува талентираниот Anthony Hopkins. 

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.