Сподели со пријателите

Што во слободно време? КНИГА - Фрустрација Норман Р. Ф. Мајер

Ова е книга со порака, порака која е наведена во насловот и честопати низ целата книга. Ќе научите како да ги смирите своите фрустрации и како да го замените своето фрустрирачко однесување со мотивирачко и со позитивно дејствување. Освен ова, ќе прочитате и за психолошките концепти на мотивацијата, проблемите со однесувањата кај децата, наградата и казната во социјализацијата, методот за контрола во однесувањето и др. Ќе бидете инспирирани да го замените бесцелното однесување со суштински промени со кои ќе станете најдобра верзија на себе.
 

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.