Сподели со пријателите

Смути од кајсии

Состојки

350 мл млеко (ратсително)
6 големи кајсии
3 големи лажици мед
сок од 1/2 лимон
 
Изблендирајте ги кајсиите убаво, додадете ги останатите состојки и измешајте убаво. По желба може да се додадат мелени јатки.

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.