Сподели со пријателите

СЛЕДЕТЕ ГИ

Инстаграм профилите на @snestorovskaа (Стефанија) и @teatrpovska (Теа), бидејќи се вистински ризници на оригинални, вкусни и здрави рецепти. Овие девојки ќе ве мотивираат да готвите, бидејќи готвењето е забавно, готвењето е евтино и готвењето значи здравје и среќа за семејството што се собира околу трпезата. 
Наши фаворити: 
„Banana bread“или леб со банана (без шеќер) кај @snestorovskaa
„Meatloaf“од леќа и печурки кај @teatrpovska

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.