Сподели со пријателите

ПОГЛЕДНЕТЕ

ТВ-серијата „The State Of Union

Не, нема да заглавите со безброј епизоди и сезони, зборуваме само за 10 епизоди кои траат по 10 минути, а со сигурност ќе сакате да траат повеќе. Луиси Том се запознаваат во паб, уживаат во моментите на среќа, а потоа почнуваат да се оддалечуваат – зошто? 

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.