Сподели со пријателите

ПОГЛЕДНЕТЕ - Филмот „Marriage Story“

Филмот „Marriage Story

Брилијантниот режисер Ноа Баумбах,на еден искрен и сочувствителен начин ни го прикажува бракот денес, брак кој се распаѓа, но и покрај тоа семејството останува заедно. Главните улоги или сопружници ги толкуваат Адам Драјвер и Скарлет Џохансон. Одлично филмско остварување кое третира актуелна тема и испраќа силна порака дека децата се вредни за секоја жртва, а секој крај значи нов и поубав почеток. 

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.