Сподели со пријателите

Што во слободно време? ПРЕЗЕМЕТЕ - Мобилната апликација Lose Weight App for Women / Men

Мобилната апликација  Lose Weight App for Women / Men
Пријателски настроена кон почетници, нуди програма за затегнување на различни делови од телото или за целото тело во зависност од тежината што сакате да ја постигнете. Плус, ве потсетува да вежбате и да пиете вода. 

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.