Сподели со пријателите

SYSTANE®BALANCE

Обновувачка Формула

SYSTANE®BALANCE

Лубрикантни капки за очи, кои даваат поддршка и го обновуваат деликатниот липиден слој на вашите очи, надополнувајќи ја есенцијалната влажност на очите. Оваа клинички-силна интензивна терапија обезбедува трајно олеснување на умерени до сериозни симптоми на суво око. Достапно во шишиња од 10 мл за дома или во движење.

Што  ги прави Systane Balance одлични:

Пациентите користеле 24% помалку капки на ден со употреба на SYSTANE®BALANCE  лубрикантните капки за очи во тек на 28 дена.
*Прекинете со употреба и консултирајте се со доктор ако состојбата се влоши или не се менува повеќе од 72 часа.

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.