Сподели со пријателите

ШТО ВО СЛОБОДНО ВРЕМЕ? - ПРОЧИТАЈТЕ „КАКВИ ШТО ТИ СЕ МИСЛИТЕ ТАКОВ ТИ Е ЖИВОТОТ“ ОД ЏЕЈМС АЛЕН

Оваа инспиративна, сугестивна книга има за цел да ги поттикне луѓето да ја откријат и прифатат вистината дека „тие самите се обликуваат себе“, како резултат на мислите кои ги избираат и охрабруваат. Ако човек истрае во чис­ тотата на своите мисли, радоста ќе го следи како неговата сопствена сенка.

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.