Сподели со пријателите

ПОГЛЕДНЕТЕ ФИЛМОТ - EMMA

Ако сте љубители на книгите на Џејн Остин, сигурно сте љубители и на истоимените филм­ ски адаптации. Овој пат, режисерот Autumn de Wilde и сценаристот Eleanor Catton, инспир­ ација побараа во новелата на писателката од 
 
 
 
1815 година, која го носи истото име – Емма. Ова е сторија за Ема – богата, префинета, млада дама која милува да се меша во љубовниот живот на нејзините пријатели. Иако нејзините намери се искрени, несомнено таа е себична. Но, себична за што? За љубов или за нешто друго?

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.