Сподели со пријателите

Што во слободно време? - ТВ СЕРИЈА The Undoing

Главните улоги го толкуваат Никол Кидман и Хју Грант, а тоа несомнено ја прави привлечна оваа мини серија од 6 епизоди. Никол Кидман ја толкува улогата на Грејс, богата терапевтка од Њујорк чиј живот ќе се преврти наопаку откако таа и нејзиното семејство ќе бидат инволвирани во смртоносен случај. Во суштина, серијата е одлична модерна верзија на класична детективска сторија која никој не остава рамнодушен.  

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.