Сподели со пријателите

Што во слободно време? - АНИМИРАН ФИЛМ The Croods: New Age

Првиот анимиран филм излезе во 2013-та, по чиј успех следуваше второ продолжение, лани, насловено како The Croods: New Age. Дејството на филмот го следи животот на пештерското семејство Croodsи нивните авантури во непознатиот фантастичен свет. Одличната актерска екипа која учествуваше позајмувајќи ги гласовите на ликовите, како Николас Кејџ, Ема Стоун, Рајан Рејнолдс, ветуваат одлична забава за целото семејство. 

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.