Сподели со пријателите

Што во слободно време? - ПОГЛЕДНТЕ ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ The Social Dilemma

Ова е лекција за секој родител и за секој млад човек кој е заробен пред синиот екран. Документарецот е фокусиран на лошите аспекти од користењето на социјалните платформи. Самите креатори зборуваат за опасностите од нивниот производ откривајќи ја големата тајна што се крие зад екранот. 

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.