Сподели со пријателите

Што во слободно време? The Call of the Wild

Последната филмска адаптација на новелата на Џек Лондон, несомнено е уживање за целото семејство, особено што овој пат главната улога му припадна на Харисон Форд. Приказната за Бак, кучето со големо срце, несомнено ќе го освои вниманието на децата. Принуден да го напушти својот дом во Калифорнија, Бак сосем неочекувано ќе ја открие дивата страна на природата во Алјаска. Како најнов дебитант во тимот на кучињата кои разнесуваат пошта со помош на санки, Бак ќе ја доживее својата најголема животна авантура и конечно ќе го најде своето вистинско место во светот.

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.