Сподели со пријателите

Што во слободно време? The Witches

Уште една филмска адаптација на новела која несомнено ќе ве расположи, насмее и анимира со живописните сцени и одличната костимографија. Приказната го следи животот на едно младо момче сираче, кое ќе замине да живее со својата сакана баба во Алабама. Сосем неочекувано, тие двајца ќе се сретнат со главната вештерка (ја толкува Ен Хатавеј) која огранизира собир за нејзините пријатели со цел да го спроведе својот злобен план. Но, дали ќе успее? 

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.