Сподели со пријателите

Што во слободно време? Mulan

Ако сте фанови на безвременските цртани на Волт Дизни, тогаш ќе ве израдува последната филмска адаптација посветена на Мулан, девојката воин. Со цел да го осветли образот на својот татко кој е престар да се бори, Мулан ќе ги прелаже сите дека е машко и ќе застане во првите борбени линии. Патем, ќе успее да ја прифати својата женственост и ќе го открие највозвишеното чувство наречено љубов. И цртанот и филмот носат силна феминистичка порака што ќе сакате вашите девојчиња да ја запомнат. 

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.