Сподели со пријателите

БУНГУР

Исклучително богат со растителни влакна кои ја подобруваат дигестијата, како и протеини кои ја одржуваат мускулната маса и коските. Изобилува со магнезиум, минерал што го намалува заморот и го штити нервниот систем. 

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.