Сподели со пријателите

Подаруваме книга

Подаруваме книга во соработка со издавачката куќа Ѓурѓа.

 

Насоки:

Like на  Ваш Аптекар, споделете ја објавата и една од темите објавени од 18.12 до 30.12.2019, во коментар означете - тагнете пријател/ка и напишете го слоганот на Ваш Аптекар. 

Слоганот на Ваш Аптекар може да го прочитате на нашата facebook страна во делот ЗА/ ABOUT ВАШ АПТЕКАР. 

 

 

Доколку има повеќе учесници кои ги исполнуваат условите, книгата ќе ја подариме на 30.12.2019 по случаен избор.

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.