Сподели со пријателите

Подаруваме 5 книги

Подаруваме 5 примероци од книгата "Патот на Љубовта" од Орисон Цвет Марден, во соработка со издавачката куќа Ѓурѓа. Како што најавивме во последниот печатен број 32.

 

 

Насоки:

Like на нашата facebook страница Ваш Аптекар, споделете ја објавата и една од темите објавени од 06.03 до 24.03.2020, во коментар означете - тагнете пријател/ка и напишете ја последната објавена тема во делот СПОРТ објавена на сајтот и во последниот број 32 Ваш Аптекар. 

 

 

Доколку има повеќе учесници кои ги исполнуваат условите, 5-те примероци ќе ги подариме на 24.03.2020 по случаен избор.

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.