Сподели со пријателите

Подаруваме 5 примероци од книгата “Внатрешни конфликти”

Подаруваме 5 примероци од книгата “Внатрешни конфликти” во соработка со издавачката куќа Ѓурѓа.

 

Насоки:

Like на нашата facebook страница Ваш Аптекар, споделете ја објавата и една од темите објавени од 11.05 до 01.06.2020 , во коментар означете - тагнете пријател/ка и одговорете на прашањето: Кој е насловот на последната објавена тема во делот здрава храна на www.vasaptekar.mk.

 

 

Доколку има повеќе учесници кои ги исполнуваат условите, книгата ќе ја подариме на 01.06.2020 по случаен избор.

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.