Сподели со пријателите

Подаруваме 5 книги

Подаруваме 5 примероци од книгата „КАКВИ ТИ СЕ МИСЛИТЕ ТАКОВ ТИ Е ЖИВОТОТ“ ОД Џејмс Ален во соработка со издавачката куќа Ѓурѓа.

 

Насоки:

Like на нашата facebook страница Ваш Аптекар, споделете ја објавата на вашиот профил и една од темите објавени од 11.11 до 27.11.2020, во коментар означете - тагнете пријател/ка и напишете ја вашата омилена тема од последниот број 36 Ваш Аптекар.

 

Доколку има повеќе учесници кои ги исполнуваат условите, книгите ќе ги подариме на 27.11.2020 по случаен избор.

 

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.