Сподели со пријателите

Подаруваме 10 книги

Подаруваме 10 книги од едицијата  "за ментално здравје" на нашата facebook страница

Ваш Аптекар во соработка со издавачката куќа Ѓурѓа.

 

 

Насоки:

Like на нашата facebook страница Ваш Аптекар, споделете ја објавата и една од темите објавени од 19.02 до 03.03.2021 , во коментар означете - тагнете пријател/ка и напишете ја вашата омилена тема од последниот број 37 Ваш Аптекар.

 

Доколку има повеќе учесници кои ги исполнуваат условите, книгите ќе ги подариме на 03.03.2021 по случаен избор.


 

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.